Home » Nieuws
Nieuws2020-09-22T10:23:01+01:00

Welkom op onze nieuwspagina

Openingstijden Infopunt Alpeko

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 09.00u – 20.00u
  • Woensdag 09.00u – 20.00u
  • Donderdag 09.00u – 20.00u
  • Vrijdag 09.00u – 20.00u
  • Zaterdag 09.00u – 20.00u
  • Zondag 09.00u – 20.00u

Het Infopunt kan tijdens de wintermaanden andere openingstijden hebben.

Maak het verschil

en kies voor biologisch eten, dat is lekker voor jezelf en de wereld van morgen. Kies biologisch. #Biolekkervoorje. Klik op het filmpje voor meer informatie.

Duurzame stap met zonnepanelen.

Verdere verduurzaming van Alpeko. We gaan medio november 2020 ons zonnepanelen verder uitbreiden met 1500 stuks. Het totaal komt dan op 2700 zonnepanelen. We zijn nu meer dan zelfvoorzienend en leveren stroom terug.

Stage lopen bij Alpeko

Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.
Wij werken samen met SBB – (Samenwerkingsorganisatie Beroepsopleiding Bedrijfsleven). Voor meer info ga naar:
www.s-bb.nl.

sbb-beeldmerk

Infopunt Alpeko

Er staat een huisje vooraan op ons erf ,ons Alpeko Informatie punt. Hier kunt u alle informatie vinden over ons biologisch varkensbedrijf Alpeko en de biologische varkenshouderij in het algemeen. Het Info-punt is vrij toegankelijk er wordt ook een bedrijfsfilm getoond. Wilt u liever gewoon even genieten van het uitzicht van de wei en de omgeving neemt u dan plaats in het zitje en rust lekker uit.

Graag tot ziens.

Buiten koken in zijn puurste vorm.

WWW.BASALE.EU

TIP van Alpeko:  ÉCHTE BUITEN KOKEN.

De slingerbarbecue in al zijn facetten opnieuw uitgevonden

Bij BASALE zijn ze er van overtuigd dat buiten koken veel meer is dan alleen lekker eten. Het is voor hun een waardevolle beleving waarbij saamhorigheid, vuur stoken en heerlijk eten bij elkaar komen.  Een heel oud principe, welke steeds meer naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. BASALE brengen hier verandering in! Heeft u interesse in een slinger barbeque kijk eens op www.basale.eu

Uniek Dutch Design.
 

Wat vindt u?

Als u een bericht aan ons achter wilt laten dan kunt u op onze pagina “Wat vindt u” terecht!
Wij vinden het fijn om iets van u te horen.

Agenda Alpeko 2020

Bezoek onze Facebook pagina of Instagram voor alle nieuwtjes en activiteiten van Alpeko.

KLIK HIER voor nog meer kook inspiratie. Magazine van uw biologische slager. Laat u inspireren, lekkere recepten, verhalen van de boer en andere wetenswaardigheden. Dit kwartaal magazine is gratis verkrijgbaar in ons Infopunt aan de Zeggelaarseweg 2 in Herpt. Veel leesplezier!

In-de-pers

Alpeko winnaar Agrofood pluim juni 2018.

De Agrofoodpluim is de aanmoedigingsprijs voor ondernemers die een innovatieve bijdrage leveren aan de transitie naar een vitale duurzame en maatschappelijk gewaardeerde agrofoodsector in Brabant. Uitgereikt door Anne-Marie Spierings gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant.

Opnames voor uitzending “zwerven door de regio” van TV 73 met presentator Nol Roos. Klik hier als u de aflevering helemaal wilt terug zien op Ziggo KANAAL 44. Of via Youtube klik hier.

Licentie EKO-keurmerk Alpeko

Alpeko mag het EKO-Keurmerk voeren omdat het méér wil doen dan de Europese wetgeving voor biologische productie voorschrijft. De licentiehouder verbindt zich aan de biologische principes gezondheid, ecologie, eerlijk en zorg.